Virre funderar

En berättelse om en ibland glad & ibland ganska gnällig student som tappert försöker göra sitt bästa...

fredag, februari 23, 2007

Sopor


Jag funderar över stadens tillgångar på papperskorgar och stationer för återvinning.


Man pratar om vikten av att minska sopbergen och att källsortera. Jag sorterar gärna mina sopor, men jag vill kunna göra av dem någonstans efteråt. Här i Kallebäck har vi det ganska bra och vägen till återvinningsstationen är inte överdrivet lång. Annat kan man säga om centrala stan.


Igår hade vi fest i kårköket på skolan som ligger precis mellan Haga och Vasastan. Duktiga och medvetna studenter som vi är sorterade vi våra flaskor och vårt brännbara avfall osv... Sen bar det av ut i vinternatten släpandes på 2 stora sopsäckar med förhoppning om att glasigloos med mera skulle dyka upp. Vi gick igenom Haga och väntade oss att "Där, där bakom hörnet är den", men nej nej ingenstans fanns den. Vad skulle vi göra? Vi kunde ju inte gå på krogen med soporna liksom... Här ser ni resultatet. Skärpning Göteborgs kommun, fler återvinningsstationer tack!


2 Comments:

Blogger LisaFlisa said...

Ser ut som om L och K försöker gömma likdelar i Hagas papperskorgar. Detta är ett komplicerat fall för sopspionerna, glöm tanten med stekpannan. Här är något att bita i...

9:26 em  
Anonymous Anonym said...

Jag hade hängt in dem i garderoben på Nivå och sedan "glömt" lösa ut dem!

/R

7:08 em  

Skicka en kommentar

<< Home